Vitaminen verboden in 2009

Nieuws
PER 31 DECEMBER 2009:
– Elk dier dat als voedsel gebruikt wordt, MOET behandeld zijn met antibiotica en exotische groeihormonen.
– AL het voedsel wordt bestraald.
– Vitaminen en mineralen zullen ILLEGAAL worden.


Weet u dat er regelgeving is gerectificeerd die alle landen binnen de WTO (Wereld Handels Organisatie) regels op legt aangaande voedsel? 
Op hun eigen website ( www.wto.org ) kunt u zien dat er inmiddels al 149 landen lid zijn van deze organisatie, waaronder ook Nederland. 
Ondertekend op 4 juli 2005 wordt in deze overeenkomst bepaald wat wel en wat niet verhandeld mag worden als het gaat om voedsel. 
U zult deze documenten niet even gaan lezen, het zijn namelijk 16 duizend pagina’s. 
In deze lezing geeft Dr. Laibow u een goed overzicht van de consequenties van deze regelgeving die per 31 december 2009 van kracht wordt.

– Vitaminen, mineralen en kruiden zullen ILLEGAAL worden, ZULLEN VERBODEN ZIJN.

Het is wederom een voorbeeld hoe crimineel de gevestigde media zijn, zij besteden totaal geen aandacht aan deze in het geheim getekende overeenkomsten. Uw leven, dat van uw kinderen en kleinkinderen is in levensgevaar.

CODEX
Na de 2de wereldoorlog werd de directeur van IG-Farbenschuldig bevonden aan misdaden tegen de mensheid.
Toen hij uit de gevangenis kwam ging hij naar de VN en vertelde hen over zijn plan dat hij in de gevangenis bedacht had:
“Als wij wereldwijd de voedselproductie overnemen, dan hebben wij wereldwijd de macht!”
Toen werd er een ‘Handelscommissie’ opgezet genaamd: Codex Alimentarius Commissie. 

Ze beslissen over alles dat je legaal in je mond kunt stoppen.
Codex heeft meer dan 4000 richtlijnen en normen uitgevaardigd. Deze voorschriften van Codex hebben geen wettelijke basis.

Het betreft hier een door de industrie gedomineerde, voorschriften uitschrijvende organisatie die geen wettelijke basis heeft. Deze Codex commissie wordt beheerd door de (WHO) Wereld Gezondheids Organisatie en de FAO (Voedsel en Landbouw Organisatie van de VN). Zij financieren de Codex en op verzoek van de VN besturen zij de commissie. 

In 1994 verklaarde de Codex voedingssupplementen tot giftige stoffen.

In 2001 kwamen 176 landen bij elkaar en ze zeiden: “Er bestaan 12 zeer schadelijke chemische stoffen”. Ze worden POPīs genoemd. (Persistent Organic Pollutants) Deze zijn zó erg dat niemand kon betwisten dat deze POPīs wereldwijd verboden moesten worden. 9 van de 12 meest schadelijke organische stoffen die we kennen, zijn pesticiden.
De Codex heeft maar liefst 7, ZEVEN!, van die 9 verboden POPīs weer opnieuw toegelaten.
O.a.: Di-eldrine, Aldrine en Hexachloorbenzeen.

Per 31 december 2009 wordt Codex Alimentarius van kracht. Ieder land dat lid is van de (WTO) Wereld Handels Organisatie is verplicht deze richtlijnen en normen te volgen.

Deze richtlijnen en normen dienen niet de gezondheid! Ze dienen de belangen van:

De Farmaceutische industrie 
De Chemische industrie 
De Biotechnische industrie 
De landbouw en 
De medische wereld.
Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuws
Oorzaak dode vogels bekend?

Gisteren stond dit in de Telegraaf: “DEN HELDER – Op het strand tussen Den Helder en Petten zijn de afgelopen dagen enkele tientallen dode zeevogels aangespoeld. De dieren zijn besmeurd met een groengele substantie , die waarschijnlijk op zee is geloosd door een schip. Over een lengte van 40 kilometer lagen groengele plakkaten …