Journalist oude media zwijgt

Politiek

DIEPTEPUNT OUDE MEDIA: MAN MET KAR EN MEGAFOON KOMT HET ECHTE NIEUWS VERTELLEN 

OMDAT ZIJ HET ZELF NIET ZIEN!
In een laatste poging voor de verkiezingen de oude media wakker te schudden maakte Robert Verlinden van www.lijst14.nl het de journalisten wel heel erg makkelijk:
Met zijn karretje en omroepinstallatie maakte Verlinden een rondje langs de “onafhankelijke media” op 20 november 2006. Letterlijk op de stoep voor hun deuren.
Een verslaggever van Het Echte Nieuws legde vast wat de oude media verzwijgt.

Waarom schrijft de media niet over lijst 14?
Antwoord: De punten van lijst 14 leggen te veel gevoelige zaken bloot.
Waar blijven nu die journalisten die gaan onderzoeken en analyseren zodat zij kunnen berichten over onderstaande punten?

 Ons voedsel wordt genetisch gemanipuleerd.
 Officieel verhaal 9/11 klopt van geen kant.
 Milieucriminelen kunnen in Nederland hun gang gaan m.b.v. subsidie.
 Shell profiteert van oorlog in Afghanistan.
 Dreiging: NAVO wordt leger VN. 
 Zie verder punten van lijst 14 hier.

Hoe kan een journalist dit nieuws niet belangrijk vinden? Waarom schrijven zij hier niet over?? Waar blijven de journalisten van de oude media die het LEF hebben hun werk te doen? Waarom zien we in krant en op TV alleen de grote partijen? Het antwoord is simpel:
Onze oude media is NIET onafhankelijk.
Onze overheid wil dat we kiezen uit de grote partijen. Daardoor zal er niets veranderen.


Wat is een journalist?
Een journalist verzamelt feiten over recente gebeurtenissen van algemeen belang en onderzoekt of analyseert die en maakt daarvan meestal een verslag dat hij publiceert in een actueel (nieuws)medium. 

Het Mediapark te Hilversum stuurde, in plaats van te luisteren, een agressieve en slecht opgeleide beveiligingsbeambte.

Wat zijn de oude media?

Voorbeelden van oude media: Volkskrant, Telegraaf, AD, Parool, NRC, Nederlands Dagblad , Spits, Metro, Reformatorisch Dagblad en AL het nieuws op radio en televisie.
De oude media zijn nog steeds niet zo ver om in te zien dat ze door internet (de nieuwe media) langzaam overbodig geworden zijn. Zij zien zichzelf als de professionals en de internetjournalist als amateur. Door de berichtgevingen in de oude media te vergelijken met de berichten in de nieuwe media is langzaam zeer duidelijk geworden dat deze oude media NIET onafhankelijk zijn!

Waarom subsidieert “onze” overheid de oude media terwijl er minder behoefte is aan de oude media? Antwoord: De oude media moet in stand blijven omdat daarmee de massa makkelijk te manipuleren is.
“Wiens brood men eet, diens woord men spreekt” Zegt Robert Verlinden.

LEES AUB NOGMAALS: “Wat is een journalist?” En zie de feiten: Het echte (bewijsbare) nieuws komt niet in de oude media!! 

Lijst 14 geboycot door de oude media.
Zoals vaak gebeurt met partijen die de gevestigde orde aanpakken, wordt Lijst 14 geboycot door de media. Deze media zijn medeverantwoordelijk voor een wereldbeeld dat niet overeenkomt met de werkelijkheid. 

Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.